Protræ - mere end 110 år med speciale i træ

  • Vi profilerer og overfladebehandler træ, som sælges gennem professionelle forhandlere.
  • Vi har egne produktionslinjer indenfor kløvsavning, høvling, multisavning og briketfremstilling.
  • Vi har eget maleanlæg.
  • Vi har eget værktøjssliberi, der via avanceret udstyr laver profiljern til de mange hundrede efterspurgte forskelligartede profiltyper.
  • Vi samarbejder med professionelle underleverandører indenfor tryk- og brandimprægnering, varmebehandling og sprøjtelakering.
  • Vi har eget snedkeri til specialløsninger indenfor træ og plader (afkortning og opskæring).
  • Vi har fokus på produktudvikling og kommer med nye løsninger indenfor overfladestrukturer, profilløsninger og overfladebehandling.

Protræs produktionsapparat er blandt det mest moderne i Danmark og udvikles konstant i takt med markedets efterspørgsel – og teknologiens muligheder.

I dag råder vi over et areal på 115.000 m2, hvoraf de 40.000 m2 er under tag. Der produceres pr. måned ca. 1,2 mio. lbm fra høvleri og maleri.

Protræ beskæftiger omkring 74 medarbejdere, der dagligt understøtter visionen om at være det bedste valg for kunden. Se kort film om firmaet herunder.

Historie

Skodborg Savværk & Trælasthandel blev grundlagt i 1905 med afsæt i traditionelt savværk. Siden har virksomheden gennemgået en imponerende udvikling.

På adressen i Skodborg blev der handlet træ og byggematerialer til lokalområdet frem til 1975, hvor nye ejere ændrede strategi til handel med professionelle og senere omfattende logistik- og lagerløsning til en af landets største byggemarkedskæder.

I dag tegner Protræ et stort velfungerende distributionscenter samt en topmoderne produktionsvirksomhed med over 40 års erfaring indenfor forædling og overfladebehandling af råtræ til byggeriet.

Copyright © 1997-2023 - Protræ A/S