Privatlivspolitik for Protræ A/S

I det følgende kan du læse om, hvordan Protræ A/S (herefter "Protræ" eller "vi") behandler dine personoplysninger.

1. Dataansvarlig

Den dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger er:

Protræ A/S
Skodborg Røddingvej 8
DK-6630 Rødding
CVR nr.: 15140631
Telefon: +45 74 84 82 31
Mail: info@protrae.dk

2. Når du besøger vores hjemmeside

I dette afsnit kan du læse mere om, hvordan vi behandler personoplysninger når du besøger www.protrae.dk, og interagerer med siden.

2.1 Besøgsstatistik

Ved besøg på hjemmesiden indsamler vi besøgsstatistik i aggregeret og anonymiseret form. Oplysningerne indsamles for at forbedre brugeroplevelsen og forstå hvordan vores hjemmeside bruges, samt sikre den fungerer optimalt. 

Til statistik benytter vi en løsning fra Plausible, som er privatlivsvenlig og fungerer uden brug af cookies.

2.2 Forespørgsel på priser

Hvis du udfylder kontaktformularen for forespørgsel af priser for et givent produkt, så sendes din forespørgsel direkte til vores partner på salg i Danmark, som er Bergsten Timber A/S, der sælger gennem trælastbranchen. 

De data du oplyser i kontaktformularen bruges af Bergsten Timber A/S, for at kunne opfylde behovet omkring din henvendelse. Du kan læse mere om privatlivspolitikken hos Bergsten Timber her.

2.3 Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med behandling af personoplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse den enkelte hjemmesides privatlivspolitik.

Hvis du besøger vores profiler/sider på sociale medier opfordres du til at læse privatlivspolitikken på det enkelte sociale medie. Hvis du efterlader kommentarer og andre interaktioner på vores sociale medie profiler, som du ikke længere ønsker vist, opfordre vi dig til selv at slette disse, da vi ikke automatisk gør dette.

3. Øvrig kommunikation og henvendelser til os

Når du henvender dig via vores kontaktoplysninger, eller på anden måde kommunikerer med os, kan vi indsamle oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail, samt anden information du vidergiver.

Protræ behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at håndtere din henvendelse og kommunikere med dig. Er oplysningerne relevante for udvikling af vores produkter og services, kan de også anvendes til dette formål.

Det kan endvidere være tilfældet at vi indhenter oplysninger fra leverandører, samarbejdspartnere, myndigheder eller andre aktører for at opfylde vores aftale med dig, eller følge op på din henvendelse.

Vi kan dele dine personlige oplysninger med andre samarbejdspartnere og leverandører, når det er nødvendigt for at vi kan opfylde vores aftale med dig, eller følge op på din henvendelse. Vi kan også dele oplysninger hvis vi bliver pålagt at overdrage personlige oplysninger med offentlige- og retslige myndigheder.

4. Opbevaring og sletning af dine personoplysninger

Vi sletter løbende oplysninger der ikke længere er behov for. Vi opbevarer personoplysninger så længe det er relevant i forhold til det formål de er blevet indsamlet, eller hvor vi er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, som f.eks. i henhold til bogføringsloven.

5. Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af.

  • Du har ret til at få indsigt i hvilke oplysninger vi har om dig.
  • Du har i visse tilfælde ret til at få ændret dine persondata.
  • Du har i visse tilfælde ret ret til at få slettet dine persondata, inden tidspunktet for vores generelle sletning indtræffer.
  • Når vi behandler personoplysninger, der er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagetrække samtykket på ethvert tidspunkt. En tilbagetrækning af et samtykke, berører ikke lovligheden af behandlingen inden tilbagetrækningen indtraf.
  • Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet: www.datatilsynet.dk/kontakt.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at udøve dine rettigheder til behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte os på e-mail: info@protrae.dk.

6. Ændring i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os ret til løbende at foretage ændringer af denne privatlivspolitik.

Denne persondatapolitik er senest opdateret: 10-06-2023

Copyright © 1997-2024 - Protræ A/S